Wordpress

HET MEEST GEBRUIKSVRIENDELIJKE CMS-SYSTEEM

ONS ADVIES: WORDPRESS

Het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem

WordPress is niet voor niets ‘s werelds meest gebruikte CMS systeem. Functioneel, zéér gebruiksvriendelijk en oogstrelend design; door onze expertise met WordPress maken wij het mogelijk dat u uw website zelf kunt onderhouden zonder enige programmeerkennis.

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Bij Hellenique kunt u rekenen op een WordPress website in uw eigen huisstijl. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en zijn wij pas tevreden als we u versteld hebben doen staan met onze ontwerpen en techniek.

Wordpress 1

Een professionele Wordpress website

Met WordPress CMS-systeem, responsive en goed vindbaar op Google

Hellenique bouwt al jaren websites en webshops voor het MKB. Ons ervaren team van ASP-, PHP- en HTML5 programmeurs hebben zich ontwikkeld tot professionele WordPress web developers. Voor vele opdrachtgevers hebben wij inmiddels succesvol een nieuwe digitale wereld gerealiseerd (websites en webshops) in WordPress. Wilt u ook voor uw bedrijf een professionele responsive WordPress website laten ontwikkelen, en daarbij ontzorgd worden van overige zaken zoals hosting, support & onderhoud? Maak dan een afspraak met reclamebureau Hellenique in Putten.

SNEL EEN PRIJSINDICATIE VOOR UW NIEUWE WEBSITE?

Bekijk hier onze tarieven en vraag een offerte aan

Voordelen van onze Wordpress websites

Bekijk het overzicht van de vele voordelen van WordPress

Beveiligingbrand.png

Eenvoudig uitbreidbaar

Uw nieuwe website is eenvoudig uit te breiden met alle denkbare modules. Wat dacht u van een agenda, nieuwsbrief, team overzicht, testimonials, vacatures, partners, portfolio of… De mogelijkheden zijn ongekend.

seo.png

Goed vindbaar in Google

Hellenique optimaliseert uw nieuwe website al tijdens de ontwikkeling voor Google. Wij stellen gelijktijdig Google Analytics voor u in, doen reviews op de coding en integreren de populaire ‘SEO Yoast plug-in’ waardoor u altijd goed gevonden wordt.

Beveiligingbrand.png

Optimaal beveiligd

Met onze WordPress updates- en upgradesoplossingen en beste security plug-ins is uw website optimaal beveiligd tegen kwaadwillenden.

Huisstijl.png

Geheel in uw huisstijl

Uw WordPress website maken wij volledig in uw huisstijl en gericht op het ‘verleiden’ van bezoekers. Het resultaat? Een volledig responsive website met aantrekkelijk webdesign waar uw bezoekers klanten worden!

Analytics.png

Google analytics

Hellenique stelt Google Analytics voor u in waarmee u kunt zien hoeveel bezoekers uw site hebben bezocht, wat de meest populaire onderdelen van uw website zijn en wat uw klanten hebben gedaan op uw website.

Optimalisatie.png

Google geoptimaliseerd (SEO)

In uw nieuwe website wordt de populaire ‘SEO Yoast plug-in’ geïntegreerd. Met deze populaire ‘Search Engine Optimalisatie module’ kunt u zelf uw website verder bewerken om nog beter gevonden te worden.

social-media.png

Social media integratie

Maakt u gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest of….? Met onze WordPress website staat u altijd direct in contact met uw community. Via onze blog-module plaatst u eenvoudig al uw berichten op sociale media.

CMS-SYSTEEM.png

Eenvoudig CMS-systeem

Wij bouwen uw website in WordPress. Dit is het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke CMS systeem ter wereld! In WordPress kunt u eenvoudig uw website bijhouden en zelf aanpassen. Zo blijft u baas over eigen website!

Responsive.png

Responsive webdesign

Een optimale weergave op pc, tablet en smartphone! Uw website past zich automatisch aan op het toestel van uw website bezoekers. Hoe dit eruit ziet? Bezoek onze website eens via uw iPad of smartphone en ervaar het zelf!

UP2DATE.png

Website onderhoud

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw WordPress website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren zodat hackers en spammers geen toegang krijgen tot uw website.

Professionele Wordpress webhosting

Snel, veilig en geoptimaliseerd voor Wordpress, al vanaf € 27,50 per maand

Eén van de meest belangrijke onderdelen voor een goed functionerende website is de webhosting. Wij zorgen ook voor een veilige en betrouwbare hosting van uw nieuwe website/webshop. Dat doen wij op het meest geavanceerde serverpark in Nederland. Kies zelf uw domeinnaam die wij voor u registreren. U krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering. 24/7 service bij eventuele storingen.

Beveiligingbrand.png

24/7 Monitoring

Door 24/7 monitoring van onze servers, automatische updates, dagelijkse scans op infecties en de inzet van firewalls, zetten wij alles op alles om te zorgen dat uw website veilig en online blijft.

snelle website

Snelle en veilige website

Wij zorgen ervoor dat uw website supersnel laadt, met kortere laadtijden en meer tevreden bezoekers tot gevolg. Met een SSL-certificaat worden vertrouwelijke gegevens via een beveiligde verbinding gestuurd en het draagt bij aan de vindbaarheid van uw website.

onbeperkt email

Onbeperkt e-mail

Met ons e-mailpakket beschikt u over webmail, een spamfilter en virusscanner en kunt u onbeperkt e-mailadressen aanmaken. En met maar liefst 1 GB aan schijfruimte loopt uw mailbox niet snel vol.

virusscan

Virus- & spamfiltering

E-mail wordt gefilterd door onze Spam Plus Filters. Onze proactieve scanners scannen dagelijks uw website en bestanden op malware en virussen. Uiteraard beveiligen wij uw website met een SSL-certificaat.

snelle service

Snelle service tijd

Mocht er technisch toch iets zijn met de server waarop wij uw website hosten dan kunt u op werkdagen erop rekenen dat het probleem binnen 24 uur is opgelost. Zo bent u zeker van uw zaak! Service tijd: 8x5x24 (9:00-17:00 uur).

seo.png

Automatisch backup

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw WordPress website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren zodat hackers en spammers geen toegang krijgen tot uw website.