Webshop

VAN EEN OVERZICHTELIJKE CATALOGUS TOT EEN COMPLETE WEBSHOP

ONZE SHOP MODULE HEEFT VELE MOGELIJKHEDEN

Van een overzichtelijke catalogus tot een complete webshop

Aan uw nieuwe website is een Woocommerce winkelmodule die perfect werkt met Wordpress. Onze doordachte winkelmodule is een veilige, stabiele en snelle webshop. Bovendien is de module gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw online winkel naadloos aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf en door ons volledig op maat wordt afgestemd en geprogrammeerd op uw productassortiment.

Ook ideaal als online catalogus

Woocommerce is tevens uitstekend inzetbaar als online catalogus. Zo kunt u eenvoudig het complete productoverzicht online laten zien, desgewenst met of zonder bestel en/of betaalmogelijkheden. Een uiterst betrouwbaar systeem waar wereldwijd veel bedrijven succes mee boeken.

Met onze winkelmodule verkoopt u ook online

Online aankopen stijgen de laatste jaren explosief

Aan uw nieuwe website is een Woocommerce shop model te koppelen die perfect werkt met Wordpress. Woocommerce is een uitstekende module om een veilige, stabiele en snelle webshops te ontwikkelen in Wordpress. Woocommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Daarnaast wordt de uitstraling van de shop door ons volledig op maat gemodificeerd.

ONLINE BETALEN

Verschillende betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals overboeking,paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk (iDeal). Hiervoor raden wij Sisow aan. Bij Sisow zijn er geen abonnementskosten voor het gebruik van iDeal, u betaalt slechts een klein bedrag per transactie. Met name voor de webshops die geen hoge aantallen verkopen of waarbij het aankoopbedrag gering is, is dit erg interessant. Wij werken samen met nagenoeg alle banken, zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, etc.

Webshop 1
Webshop 2
Webshop 3

VERZENDMOGELIJKHEDEN

Uitgebreide verzendmogelijkheden

Met onze winkelmodule zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus. Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders van pakketverzending, zoals: PostNL, DHL, etc.

Webshop 4

EEN GROTERE WEBSHOP

Webshop met meer functionaliteiten

Gebruikt u WordPress als blog of heeft u een reguliere website waar u ook producten bij wilt gaan verkopen? In dat geval is WooCommerce voldoende om mee te starten. De opstartkosten liggen relatief laag en u kunt snel aan de slag. Bent u op zoek naar een volwassen en volwaardig e-commerce systeem dan is een Magento webshop wellicht aantrekkelijker. De wat uitgebreidere functionaliteiten van een Magento webshop maken het leven als webshop beheerder makkelijker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de verschillende opties.

Webshop 5
Webshop 6

SNEL EEN PRIJSINDICATIE VOOR UW NIEUWE WEBSITE?

Bekijk hier onze tarieven en vraag een offerte aan