Tarieven

Bereken hier de prijs van uw nieuwe website

BEREKEN HIER DE PRIJS VAN JE NIEUWE WEBSITE

 • Prijs: € 0,-
  De onderstaande onderdelen wil de klant graag implementeren op de website
  Nieuw webdesign
  Wanneer u nog geen bestaande website heeft is het goed om eerst een platte opmaak van de website te visualiseren. Middels een intakegesprek inventariseren wij uw wensen. Daarna gaan we aan de slag met een mooi webdesign waarin wij de belangrijkste pagina's vormgeven, alsmede de website structuur. Éénmalig, inclusief voorstelpresentatie en copyrights, vanaf € 750,-.
  Aantal pagina's

  Nadat het ontwerp akkoord is bevonden, starten we met de basisinstallatie van uw website. Hiervoor gebruiken wij WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem. Door onze expertise met WordPress maken wij het mogelijk dat u uw nieuwe website zelf kunt onderhouden zonder enige programmeerkennis. De website is standaard voorzien van WordPress Security Plug-ins, aanvraag- of aanmeldingsformulier, Yoast plug-in voor Google/SEO optimalisatie, Google Analytics, Social Media integratie (plug-ins) en WordPress weblog (nieuwsberichten).

  Single-page websiteDit betreft 1 webpagina waarin alle informatie van uw onderneming wordt getoond. Single-page website: € 399,-.

  Multi-page websiteEen website bestaande uit maximaal 5 webpagina's. Multi-page website: € 599,-.

  Multi-page website met webshop/assortimentsoverzicht moduleEen website bestaande uit maximaal 5 webpagina's en voorzien van Woocommerce webshop. De webshop bestaat uit een productoverzicht pagina, een product detail pagina & een afrekenmodule. Multi-page website met webshop/assortimentsoverzicht module: € 899,-.

  Extra pagina'sHeeft u meer pagina's nodig? Geen probleem, vul het aantal extra pagina's in dat u nodig heeft. Per pagina: € 95,-.

 • Heeft u extra pagina's nodig? Vul hieronder het aantal in

 • Prijs: € 95,- Aantal:
  Extra pagina's

  Heeft u meer pagina's nodig? Geen probleem, vul het aantal extra pagina's in dat u nodig heeft. Per pagina € 95,-.

  Website invulling

  Door het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kunt u zelf de teksten en afbeeldingen invullen. Kiest u liever voor het gemak, dan kunt u ook de teksten en afbeeldingen aanleveren zodat wij deze voor u plaatsen in de website. Heeft u helemaal geen teksten en afbeeldingen dan kunnen wij ook teksten voor u schrijven. Naast een omvangrijke stockfoto bibliotheek kunnen wij ook eventuele fotografie verzorgen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 • Kunnen wij u helpen met de benodigde informatie voor uw website?

  Teksten laten maken

  Wanneer u een website laat maken wilt u natuurlijk goed gevonden worden in Google. Wij helpen u hier graag bij door uw aangeleverde teksten zo te schrijven dat deze 'SEO proof' zijn. Ook als u geen teksten heeft kunnen wij deze voor u uitwerken. Het schrijven van teksten kan al vanaf € 65,- per uur, op basis van nacalculatie.

  Stockfoto's

  Wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen kan het zijn dat u niet genoeg eigen afbeeldingen heeft om de website te vullen of wellicht passen deze afbeeldingen simpelweg niet bij de huisstijl van uw onderneming. U kunt dan gebruik maken van onze stockfoto bibliotheek. Wij leggen dan enkele geschikte beelden voor, u kunt dan kiezen welke afbeeldingen u het meest aanspreken. Gebruiksrecht stockfoto, per exemplaar € 70,-.

  Fotografie

  Wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen kan het zijn dat u niet genoeg eigen foto's heeft om de website te vullen of wellicht passen deze afbeeldingen simpelweg niet bij de huisstijl van uw website. U kunt dan gebruik maken van onze fotograaf die bij u op locatie de meest perfecte beelden schiet. Fotografie op locatie of bij ons in de studio, per uur € 125,-.

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  Wanneer uw website wordt opgeleverd zorgen wij er altijd voor dat deze wordt geïndexeerd door Google. Dit wil zeggen dat uw website vindbaar is door de zoekmachines. Dit betekent echter niet dat de website direct wordt gevonden. Wij kunnen de website volledig 'SEO proof' optimaliseren. Dit doen we door voor iedere pagina keywords in te stellen en deze op de juiste wijze te laten corresponderen met Google en andere zoekmachines. Verbetering van de vindbaarheid van de website in Google, per dagdeel € 300,-.

 • Wilt u dat uw website probleemloos blijft functioneren?

  Wordpress Webhosting Plus

  Om er zeker van te zijn dat uw website optimaal blijft presteren hanteren wij een uitgebreid webhosting pakket. Dit pakket bestaat uit onderstaande onderdelen

  • Inclusief uw eigen .nl /.com domeinnaam
  • Veilige snelle shared hosting in NL
  • 1GB opslagruimte
  • 10GB dataverkeer
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering
  • Varnish Cashing ten behoeve van de snelheid
  • Automatische back-ups (dagelijkse restore back-ups)
  • SLA1 (8x5x24 Service time)

  Wordpress webhosting PLUS pakket: € 360,- per jaar (€ 30,- per maand).

  SSL Certificaat

  Met een SSL certificaat is het dataverkeer dat wordt verzonden van uw website cryptisch beveiligd. Dit komt omdat het SSL certificaat als extra laag tussen uw website en de browser fungeert, deze extra laag zorgt ervoor dat de gegevens die worden verstuurd zijn versleuteld. U herkent een beveiligde website aan de 'https://' en het slotje in de URL balk. SSL certificaat, jaarlijks € 80,-.

  Onderhoudscontract

  Wanneer wij uw website opleveren is deze altijd volledig geoptimaliseerd en up to date. Dit wil zeggen, op dat moment, want de online wereld staat nooit stil en blijft zich dagelijks ontwikkelen. Dit betekent dat er met enige regelmaat nieuwe versies voor plugins en het WordPress CMS uitkomen. Deze updates zorgen ervoor dat uw website goed blijft functioneren. Wij ontzorgen u graag en kunnen u daarom een onderhoudscontract aanbieden, welke bestaat uit:

  • Maandelijkse update Content Management Systeem
  • Maandelijkse update Actieve plugins
  • Maandelijkse rapportage Bezoekers op uw website
  • Maandelijkse rapportage Mogelijke verbeteringen op uw website

  Onderhoudscontract, maandelijks € 15,-.

 • Wilt u uw website uitbreiden met extra functionaliteiten?

  Meertalige website

  Wanneer uw onderneming in meer landen actief is kan het een groot voordeel zijn om uw website te vertalen. Dit doen wij graag voor u door onze vertaalmodule te implementeren. Wij zorgen ervoor dat alle pagina's ingevuld kunnen worden. U dient zelf de vertaalde teksten aan te leveren. Wel zorgen wij ervoor dat alle gebruikte plugins op juiste wijze worden vertaald. Per taal: € 880,-.

  Nieuwsbriefmodule

  Wilt u uw klanten op de hoogte houden van mogelijke acties, veranderingen in uw beleidsvoering of ander nieuws? Dan kunt u gebruik maken van onze nieuwsbrief integratie. Op deze wijze verzamelen wij e-mailadressen van bezoekers van uw website die zich hiervoor inschrijven. Deze integratie voldoet aan de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij implementeren de nieuwsbrief module volledig in uw huisstijl. Éénmalig € 250,- (excl. Mailchimp abonnement).

  Online betaalmodule

  Wanneer u producten aanbiedt op uw website wilt u uw bezoekers de mogelijkheid bieden direct af te rekenen via bijvoorbeeld iDeal. Wij helpen u hier graag bij door onze online betaalmodule te implementeren. U dient alleen zelf de aanvraag met uw bank te regelen. Implementeren van een online betaalmodule: € 250,-.

  Database import

  Bij het opzetten van een webshop of catalogus dient u deze logischerwijs in te vullen met producten. Dit kan per product maar ook middels een database import. U kunt dan een excellijst met alle producten aanleveren. Wij importeren dit bestand vervolgens en koppelen het aan de webshop module zodat uw producten aanzienlijk sneller op de website gevisualiseerd zijn. Voor het importeren van een product database hanteren wij een vanaf prijs van € 350,-. Dit bedrag is exclusief het eventueel opmaken van een import bestand.


 • Vooraf duidelijkheid over de prijs van de website.

  Besluit u bij Hellenique een prijsopgaaf aan te vragen, dan kan dat geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op zodat wij u snel kunnen voorzien van een gratis prijsvoorstel inzake een nieuwe website.

 • Calculator

  Vul hiernaast uw wensen in voor een prijsindicatie voor een nieuwe Wordpress website.

Best of Wordpress eye openers

Bekijk het portfolio van Hellenique, de reclamemakers van de 21ste eeuw