EEN PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITE

Bij Hellenique meer dan betaalbaar

Hellenique bouwt al jaren websites en webshops voor het MKB. Ons ervaren team van ASP-, PHP- en HTML5 programmeurs hebben zich ontwikkeld tot professionele WordPress web developers. Voor vele opdrachtgevers hebben wij inmiddels succesvol een nieuwe digitale wereld gerealiseerd (websites en webshops) in WordPress.

Wilt u ook voor uw bedrijf een professionele responsive WordPress website laten ontwikkelen, en daarbij ontzorgd worden van overige zaken zoals hosting, support & onderhoud? Maak dan een afspraak met één van de Hellenique mensen.

WAAROM WORDPRESS?

Het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem

WordPress is niet voor niets ‘s werelds meest gebruikte CMS systeem. Functioneel, zéér gebruiksvriendelijk en oogstrelend design; door onze expertise met WordPress maken wij het mogelijk dat u uw website zelf kunt onderhouden zonder enige programmeerkennis.

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Bij Hellenique kunt u rekenen op een WordPress website in uw eigen huisstijl. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en zijn wij pas tevreden als we u versteld hebben doen staan met onze ontwerpen en techniek.

Onze voordelige website tarieven

Value for money bij Hellenique

Hosting & onderhoud

WordPress webhosting

Wij zorgen ook voor een veilige en betrouwbare hosting van uw nieuwe website/webshop. Dat doen wij op een zeer geavanceerd serverpark in Nederland. U kiest uw domeinnaam die wij voor u registreren. U krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering. Wij zorgen tevens voor een dagelijkse restore back-up van uw website.

WordPress website onderhoud

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw WordPress website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren. Alleen op deze manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. In combinatie met de dagelijkse restore back-up van uw website bent u zo goed mogelijk beveiligd.

DE VOORDELEN VAN ONZE WEBSITES OP EEN RIJTJE

Hellenique adviseert het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem

Eenvoudig uitbreidbaar

Uw website is eenvoudig uit te breiden met alle denkbare modules. Wat dacht u van een Agenda, Nieuwsbrief, Team overzicht, Testimonials, Vacatures, Partners, Portfolio of… De mogelijkheden zijn ongekend.

Vindbaar in Google

Hellenique optimaliseert uw nieuwe of vernieuwde website al tijdens de ontwikkeling voor Google. Wij stellen gelijktijdig Google Analytics voor u in, doen reviews op de coding en integreren de populaire ‘SEO Yoast plug-in’ waardoor u altijd goed gevonden wordt.

Optimale security

Met onze WordPress updates- en upgradesoplossingen en beste security plug-ins is uw website optimaal beveiligd tegen kwaadwillenden.

Google Analytics

Hellenique stelt Google Analytics voor u in waarmee u kunt zien hoeveel bezoekers uw site hebben bezocht, wat de meest populaire onderdelen van uw website zijn en wat uw klanten hebben gedaan op uw website.

Google geoptimaliseerd (SEO)

In uw nieuwe website wordt de populaire ‘SEO Yoast plug-in’ geïntegreerd. Met deze populaire ‘Search Engine Optimalisatie module’ kunt u zelf uw website verder bewerken om nog beter gevonden te worden.

Webdesign in uw huisstijl

Uw WordPress website maken wij volledig in uw huisstijl en gericht op het ‘verleiden’ van bezoekers. Het resultaat? Een volledig responsive website met aantrekkelijk webdesign waar uw bezoekers klanten worden!

Social media integratie

Maakt u gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest of….? Met onze WordPress website staat u altijd direct in contact met uw community. Via onze blog-module plaatst u eenvoudig al uw berichten op sociale media.

WordPress CMS-systeem

Wij bouwen uw website in WordPress. Dit is het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke CMS systeem ter wereld! In WordPress kunt u eenvoudig uw website bijhouden en zelf aanpassen: Zo blijft u baas over eigen website!

Responsive webdesign

Een optimale weergave op pc, tablet en smartphone! Uw website past zich automatisch aan op het toestel van uw website bezoekers. Hoe dit eruit ziet? Bezoek onze website eens via uw iPad of smartphone en ervaar het zelf!

HET LAATSTE NIEUWS

Lees hier alle ontwikkelingen van het internet

Hellenique investeert in nieuw wagenpark!

Reclamebureau Hellenique heeft flink geïnvesteerd in een nieuw wagenpark. Afgelopen week kreeg het sales team de sleutels overhandigd van vier splinternieuwe Volkswagen T-Roc’s. De keuze viel op deze nieuwe compacte SUV van Volkswagen, vanwege het vooruitstrevende design en de geavanceerde techniek gecombineerd met aandacht voor het milieu. Chris Remmers van Pon Dealer Amersfoort was aanwezig…

Lees verder!

Veranderingen in Google Analytics

Alle websites van Best of WordPress worden opgeleverd met de koppeling naar Google Analytics. Hiermee krijgt u waardevol inzicht in statistieken als paginabezoekers en de interesses van uw doelgroep. Aankomende weken zullen er verschillende wijzigingen en verbeteringen toegepast worden die het gebruik van Google Analytics vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker zullen maken.

Lees verder!

hackers

Kijk uit voor hackers!

Dagelijks worden er websites gehackt door hackers. Dit zijn niet alleen de grote en bekende websites maar ook veel ‘kleine’ website vallen hieraan ten prooi. Als je website gehackt wordt dan verbaas je je hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Lees verder!