Met een webshop verkoop ook ú online

Mobiel internet gebruik en online aankopen stijgen explosief

Een webshop is de etalage van uw bedrijf. Een goede uitstraling staat dus voorop. Wij denken graag met u mee over de weergave van uw producten. Ieder assortiment vereist een unieke invalshoek. Onze ervaring met vele branches is waardevol voor uw E-commerce activiteiten.

START EEN EIGEN WEBSHOP

WooCommerce werkt perfect met WordPress

Een WordPress webshop is vooral geschikt voor een kleine webshop, voor een beperkt budget en wanneer u met uw webshop de nadruk wilt leggen op het tonen van een deel van uw productassortiment. Hellenique maakt bij de bouw van een WordPress webshop gebruik van de techniek van WooCommerce. Een uiterst betrouwbaar systeem waar wereldwijd veel bedrijven succes mee boeken.

WAT IS WOOCOMMERCE?

Veilig, stabiel en snel

WooCommerce is een uitstekende plug-in om een veilige, stabiele en snelle webshop te ontwikkelen in WordPress. WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Daarnaast wordt de uitstraling van de webshop door ons volledig op maat gemodificeerd, zodat de look & feel van de shop naadloos bij de huisstijl van uw bedrijf aansluit.

Ook ideaal als online catalogus

De webshop is tevens uitstekend inzetbaar als online catalogus module. Zo kunt u eenvoudig uw productoverzicht online laten zien, desgewenst zonder bestel en/of betaalmogelijkheden.

ONLINE BETALEN

Verschillende betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals overboeking, paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk (iDeal). Hiervoor raden wij Sisow aan. Bij Sisow zijn er geen abonnementskosten voor het gebruik van iDeal, u betaalt slechts een klein bedrag per transactie. Met name voor de webshops die geen hoge aantallen verkopen of waarbij het aankoopbedrag gering is, is dit erg interessant.

VERZENDMOGELIJKHEDEN

Uitgebreide verzendmogelijkheden

Binnen de WordPress Webshop zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus.

EEN GROTERE WEBSHOP

Webshop met meer dan 100 producten

Wanneer u meer dan 100 producten in uw online winkel wil gaan verkopen dan is een Hellenique Magento webshop wellicht nog aantrekkelijker. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de verschillende opties.

BENIEUWD NAAR ONZE VOORDELIGE WEBSITE TARIEVEN?

Value for money bij Hellenique

HET LAATSTE NIEUWS

Lees hier alle ontwikkelingen van het internet

Hellenique investeert in nieuw wagenpark!

Reclamebureau Hellenique heeft flink geïnvesteerd in een nieuw wagenpark. Afgelopen week kreeg het sales team de sleutels overhandigd van vier splinternieuwe Volkswagen T-Roc’s. De keuze viel op deze nieuwe compacte SUV van Volkswagen, vanwege het vooruitstrevende design en de geavanceerde techniek gecombineerd met aandacht voor het milieu. Chris Remmers van Pon Dealer Amersfoort was aanwezig…

Lees verder!

Veranderingen in Google Analytics

Alle websites van Best of WordPress worden opgeleverd met de koppeling naar Google Analytics. Hiermee krijgt u waardevol inzicht in statistieken als paginabezoekers en de interesses van uw doelgroep. Aankomende weken zullen er verschillende wijzigingen en verbeteringen toegepast worden die het gebruik van Google Analytics vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker zullen maken.

Lees verder!

hackers

Kijk uit voor hackers!

Dagelijks worden er websites gehackt door hackers. Dit zijn niet alleen de grote en bekende websites maar ook veel ‘kleine’ website vallen hieraan ten prooi. Als je website gehackt wordt dan verbaas je je hoe dat heeft kunnen gebeuren.

Lees verder!